Om oss

Välkommen till Sensus Presentreklam! Vi är familjeföretaget med över tjugo års branscherfarenhet.
Rulla ner för att läsa mer om oss.

Thomas_sv_240x262px

Thomas Scholtzé

Grundade bolaget 1992 tillsammans med Titti.

Gör på Sensus: Säljare/VD
Kontor: Stockholm
Specialistområde: Profilprodukter
I branschen sedan: 1987
Född: 1962

Titti_sv_240x262px

Titti Scholtzé

Grundade bolaget 1992 tillsammans med Thomas.

Gör på Sensus: Säljare/Inköp/Ekonomiansvarig
Kontor: Stockholm
Specialistområde:
Profilkläder & Företagspresenter
I branschen sedan: 1993
Född: 1962

SENSUS PRESENTREKLAM

1992 grundades Sensus Presentreklam av Titti och Thomas i Sollentuna, Stockholm. Thomas hade redan då flera års erfarenhet från branschen, som säljare på två olika profilföretag, medan Titti hade bakgrund som administratör på en storbank. Under åren har Sensus arbetat med såväl små- och medelstora, som stora företag runt om i hela Sverige.

Idag har vi sedan länge vuxit ur våra gamla lokaler i Sollentuna och har dessutom flyttat söder om stan, till Hammarby Sjöstad.

Vi är det personliga företaget med den stora kapaciteten. Med vår långa historia har vi skapat ett stort nätverk av leverantörer över hela världen, detta ger oss möjligheten att hitta eller skapa en produkt som passar just ditt företags ändamål. Vi tycker inte att du som beställare ska behöva kunna allt nödvändigt för att beställa reklamartiklar via nätet, vi tycker att det räcker med att du gör det roliga arbetet med att klicka dig fram och välja mellan våra utvalda produkter här på hemsidan – resten sköter vi! Därför ger vi dig den personliga servicen på köpet, vi är aldrig längre ifrån än ett mail eller telefonsamtal bort. Låt oss hjälpa dig att ta fram rätt presentreklam för ditt företag!

För oss är inget för litet eller för stort, välkommen till oss!

Hej!

Jag heter Charlie och är vaktmästare på Sensus.

Mvh Charlie

Jag är Charlie!
Det här händer på Sensus Presentreklam

Högaktuellt med funktionsmaterial

Varje år arrangeras lopp, kortare distanser och längre och antalet löpare växer med tiden. Många företag hänger på trenden att röra på sig och stöder gärna med olika plagg med tryckt logo. Med all säkerhet används dessa på följande löprundor eller på gymmet. Träningströjor i funktionsmaterial är mycket populära då de transporterar bort fukten från […]

Läs mer