Om oss

Välkommen till Sensus Presentreklam! Vi är ett familjeföretag med över tjugo års branscherfarenhet och som månar om våra kunder. Rulla ner för att läsa mer om oss och våra medarbetare.

Thomas_240x262px

Thomas Scholtzé

Grundade bolaget 1992 tillsammans med Titti.

Gör på Sensus: Säljare/VD
Kontor: Stockholm
Specialistområde: Profilprodukter
År i branschen: 26
Född: 1962

Titti_240x262px

Titti Scholtzé

Grundade bolaget 1992 tillsammans med Thomas.

Gör på Sensus: Säljare/Inköp/Ekonomiansvarig
Kontor: Stockholm
Specialistområde:
Profilkläder & Företagspresenter
År i branschen: 20
Född: 1962

Patrik_240x262px

Patrik Svensson

Anställd sedan februari 2013.

Gör på Sensus: Säljare/Webbansvarig/Originalare
Kontor: Linköping
Specialistområde: Reklamgodis
År i branschen: 13
Född: 1974

SENSUS PRESENTREKLAM

1992 grundades Sensus av Titti och Thomas i Sollentuna, Stockholm. Thomas hade redan då flera års erfarenhet från branschen, som säljare på två olika profilföretag, medan Titti hade bakgrund som administratör på en storbank. De kommande 13 åren arbetade Sensus med såväl små- och medelstora, som stora företag runt om i hela Sverige och omsatte ungefär 3 miljoner kronor.

Idag, 20 år senare, har företaget växt till mer än det dubbla, med totalt 4 medarbetare och en omsättning på cirka 7 miljoner kronor. Dessutom har vi flyttat till Hammarby Sjöstad. Sedan februari 2013 har vi även kontor i Linköping, där vår senaste medarbetare Patrik arbetar. Patrik har stor erfarenhet av reklamartiklar, efter att ha arbetat i många år med reklamkonfektyr. Philip, son till Titti och Thomas, har arbetat extra med reklamprodukter under hela sin uppväxt och tog ett rejält kliv in i företaget efter studenten 2008.

Vi är det personliga företaget med den stora kapaciteten. Med vår långa historia har vi skapat ett stort nätverk av leverantörer över hela världen, detta ger oss möjligheten att hitta eller skapa en produkt som passar just ditt företags ändamål. Vi tycker inte att du som beställare ska behöva kunna allt nödvändigt för att beställa reklamartiklar via nätet, vi tycker att det räcker med att du gör det roliga arbetet med att klicka dig fram och välja mellan våra utvalda produkter här på hemsidan – resten sköter vi! Därför ger vi dig den personliga servicen på köpet, vi är aldrig längre ifrån än ett mail eller telefonsamtal bort. Låt oss hjälpa dig att ta fram rätt presentreklam för ditt företag!

För oss är inget för litet eller för stort, välkommen till oss!

Hej!

Jag heter Charlie och är vaktmästare på Sensus. Jag tar emot er när ni kommer och tittar på alla produkter i vårt showroom. Säg till i förväg om ni är rädda för hundar.

Mvh Charlie

Jag är Charlie!
Det här händer på Sensus Presentreklam

Tid för t-shirts…

…kanske inte riktigt än för just användningen, men tiden går fort och snart har vi vår och sommar igen. Det kan vara läge att redan nu börja planera och se över behovet av profilkläder för kommande säsong. Vårt sortiment är nyligen uppdaterat och vi har noga plockat ut de produkter som vi gillar bäst och …

Läs mer