Om oss

Välkommen till Sensus Presentreklam! Vi är familjeföretaget med över tjugo års branscherfarenhet och månar om våra kunder. Rulla ner för att läsa mer om oss och våra medarbetare.

Thomas_porträtt_2014_240x262

Thomas Scholtzé

Grundade bolaget 1992 tillsammans med Titti.

Gör på Sensus: Säljare/VD
Kontor: Stockholm
Specialistområde: Profilprodukter
I branschen sedan: 1987
Född: 1962

Titti Scholtzé-2014

Titti Scholtzé

Grundade bolaget 1992 tillsammans med Thomas.

Gör på Sensus: Säljare/Inköp/Ekonomiansvarig
Kontor: Stockholm
Specialistområde:
Profilkläder & Företagspresenter
I branschen sedan: 1993
Född: 1962

Patrik_porträtt_2014

Patrik Svensson

Anställd sedan februari 2013.

Gör på Sensus: Säljare/Webbansvarig/Originalare
Kontor: Linköping
Specialistområde: Reklamgodis
I branschen sedan: 2000
Född: 1974

SENSUS PRESENTREKLAM

1992 grundades Sensus Presentreklam av Titti och Thomas i Sollentuna, Stockholm. Thomas hade redan då flera års erfarenhet från branschen, som säljare på två olika profilföretag, medan Titti hade bakgrund som administratör på en storbank. Under åren har Sensus arbetat med såväl små- och medelstora, som stora företag runt om i hela Sverige.

Idag har vi sedan länge vuxit ur våra gamla lokaler i Sollentuna och har dessutom flyttat söder om stan, till Hammarby Sjöstad. 2013 tog vi ytterligare ett steg och har nu även kontor i Linköping, där vår senaste medarbetare Patrik arbetar. Patrik har stor erfarenhet av reklam och har i många år arbetat i i branschen, främst med reklamkonfektyr.

Vi är det personliga företaget med den stora kapaciteten. Med vår långa historia har vi skapat ett stort nätverk av leverantörer över hela världen, detta ger oss möjligheten att hitta eller skapa en produkt som passar just ditt företags ändamål. Vi tycker inte att du som beställare ska behöva kunna allt nödvändigt för att beställa reklamartiklar via nätet, vi tycker att det räcker med att du gör det roliga arbetet med att klicka dig fram och välja mellan våra utvalda produkter här på hemsidan – resten sköter vi! Därför ger vi dig den personliga servicen på köpet, vi är aldrig längre ifrån än ett mail eller telefonsamtal bort. Låt oss hjälpa dig att ta fram rätt presentreklam för ditt företag!

För oss är inget för litet eller för stort, välkommen till oss!

Hej!

Jag heter Charlie och är vaktmästare på Sensus. Jag tar emot er när ni kommer och tittar på alla produkter i vårt showroom. Säg till i förväg om ni är rädda för hundar.

Mvh Charlie

Jag är Charlie!
Det här händer på Sensus Presentreklam

Invigning av nytt showroom

Igår kväll invigdes ett nytt showroom i centrala Stockholm. En stor och rymlig sekelskifteslägenhet med högt i tak, kakelugnar och fina trägolv. Den gamla paradvåningen kommer nu fungera som ett komplement till våra egna lokaler. En permanent utställning som vi kan använda att ta emot ett större antal personer vid kundträffar och möten, att visa […]

Läs mer